Ida Una – Youtuber med nyfunden hang til Grand Prix-klip

Gymnasieeleven Ida Una åbner ballet ved Melodi Grand Prix 2017, med sangen One, skrevet og komponeret af Lene Dissing og Peter Bjørnskov. Om hendes vej til at deltage i Grand Prix fortæller hun:

Jeg har ofte lagt videoer op på Youtube og Instagram. Peter Bjørnskov havde set nogle af mine videoer, og tænkt, at jeg ville være god til deres sang. Han sendte så en besked til mig, mens jeg var på vej hjem fra London, og først tænkte jeg, at det var en fake besked, for det har jeg prøvet at få før, og så var jeg lige inde på nettet og søge, og så, at det virkelig var Peter Bjørnskov der havde skrevet. Så skrev jeg med det samme til ham, at det ville jeg gerne, og vi aftalte vi en dag, hvor vi skulle mødes og jeg kunne synge sangen. Der spurgte de, om jeg havde lyst, for sangen var allerede. Så var jeg helt vildt overvældet – og selvfølgelig sagde jeg ja.

Gammel og ny Grand Prix-fan

Ida, fortalte , at selv om hun elsker Melodi Grand Prix, er det alligevel ikke noget de har haft samlet om hjemme i familien. Ida har altid fulgt meget med på Youtube, og set klippene efterfølgende, især nu hvor hun selv er med. Hun har angiveligt set stort set alle Grand Prix-klip der er på Youtube, og er parat til at blvie quizzet i sin viden, som går tilbage til år 1984.

Forventninger til showet

Ida er meget opmærksom på ikke at have for høje forventninger. Hendes forventninger er, at det bliver sjovt og at hun får en vildt god oplevelse – en oplevelse hun allerede syne at hun har på nuværende tidspunkt.

Prøverne er gået godt, bortset fra nogle få småting, og skal føre til et sceneshow, som ifølge Ida:

måske ikke lige det I havde regnet med.

februar 24th, 2017 by