Anja er tilbage med en personlig sang

Trofaste Grand Prix-seere vil sikkert huske Anja, som ved sidste års Melodi Grand Prix kaldte sig ved sit fulde navn Anja Nissen, for et meget energisk sceneshow og sangen Never alone, som var tæt på at vinde det hele. Dengang måtte hun som bekendt strække våben til Lighthouse X, men i år er hun tilbage med en sang, som hun i modsætning til sidste år selv har været med til at skrive. Især teksten er i høj grad hendes egen. Hun fortæller:

Sangen er meget anderledes end sidste år. Det er en stærk og en meget inkluderende sang. Sidste år var den meget poppet, hvor denne har meget sjæl, og den er meget dybere, og har et stærkt budskab. Det handler om, at du skal tro på dig selv og vise dine ”true colours”. Vi er meget ofte bange for, at folk ikke skal acceptere os som dem vi er, så vi bygger så at sige mure op for at beskytte os selv Det er omvendt en virkelig forfriskende og befriende følelse, når du river murene ned igen, og når du er i stand til at vise og være den du er, og være glad for den du er. Det tror jeg at alle kan relatere til, for alle går igennem det at skulle finde os selv, og prøve at finde ud af, hvem vi er. Selv har jeg været i et forhold med en virkelig rar person, som virkelig vidste hvem han selv var. Jeg var først ved at finde mig selv, og holdt mig meget tilbage, men dag gik det op for mig, at jeg var nødt til at prøve at lade være med at være så tilbageholdende. Jeg vil prøve at bryde mine barrierer ned, og prøve at give mig 100%. Det er den eneste måde et forhold virkelig kan fungere, at begge er ærlige.

I modsætning til sidste års sceneshow, hvor der var masser af bevægelse, dansere, fyrværkeri og vinger på bagvæggen (numsevinger, som satiriske stemmer udtrykte det), vil vi i år kunne se et meget mere afdæmpet sceneudtryk. I år skal den stærke sang have lov at stå for sig selv. Hvordan det ser ud, kan vi glæde os til at se, når Anja går på scenen som nummer 4.

februar 25th, 2017 by