Johanna Beijbom – ukendt Grand Prix-veteran

Johanna Beijbom lukker feltet i årets Melodi Grand Prix med sangen A.S.A.P. Hun er et af feltets mest erfarne sangere, men er nok et ret ukendt blad i de fleste danskeres bevidsthed. Hun arbejder fuld tid som sangerinde i Sverige, og rejser meget rundt i hele Norden, og står på mange scener, og arbejder med mange artister. Hun fortæller, at hun elsker al musik, lige fra klassisk musik, rockmusik, disco, pop og discopop.

Stor erfaring i Grand Prix i flere lande

I Melodifestivalen har Johanna været kor på et utal af sange siden 2006. I Sverige har de dog i mange år haft forindspillede korstemmer, så hun kunne altså sidde hjemme foran fjernsynet og høre sig selv synge. Johanna fortæller videre, at hun var korpige på to bidrag i Melodi Grand Prix 2015, og hun fik lov at tage med Anti Social Media til Wien. Det var dog ikke hendes første erfaring med Eurovision. Hun var været korpige for såvel Malta i 2007, Sverige i 2012, Georgien 2013 og så altså Danmark 2015.

Også når hun ikke selv er med, følger hun med i Melodifestivalen og Eurovision, fortæller hun. Hun misser ikke en delfinale nogle af stederne – hvilket nok ikke er overraskende, når nu hun er fra Sverige.

Bidraget i år

Efter som sagt at have stået meget i baggrunden fik hun i år spørgsmålet, om hun ikke kunne tænke mig at stå længst fremme på scenen. Hun fortæller:

Det har jeg jo drømt om, siden jeg var lille, det er det jeg brænder for og det er jeg gerne vil, så svaret gav ret meget sig selv – at det ville jeg gerne. Så blev jeg præsenteret for denne fantastiske sang, som bare føltes så meget mig, og derfra kørte det bare.

Johanna fortæller, at prøverne er gået rigtig godt, og hun lover et show, som bliver meget funklende og herligt. Hun har fire dansere med, og de håber at sprede rigtig meget glæde, og en masse fest og glæde.

februar 25th, 2017 by