Nyt navn med stærk sang

Sang 5: Sandra – Angels to my battlefield

Tekst og musik: Chief 1, Ronny Vidar Svendsen, Anne Judith Stokke Wik, Nermin Harambasic og Sandra Hilal

Som mange andre af årets solister er 20-årige Sandra, eller Sandra Hilal, som hun også hedder, et ret ubeskrevet blad. Hun har dog i flere år sunget covernumre, som hun har lagt op på Facebook og Youtube, og det var derigennem, at Chief 1 fik øje på hende for et par år siden. De har løbende holdt kontakt, og nu har det udviklet sig til et samarbejde omkring denne sang. Udover at spille musik hjælper Sandra til på en produktionsskole, som hun selv har gået på, og som hun er glad for at have bevaret et godt samarbejde med efterfølgende.

Sandra fortæller, at ”Angels to my battlefield” er en sang, som betyder meget for hende, både fordi hun selv har været til at skrive den, og fordi hun føler, at den har noget potentiale og en varme i sig, som hun kan mærke når hun synger sangen. Den handler om, at der er mere mellem himmel og jord, og at der er noget større, der kigger ned på os og holder os tætte. Hun fortæller videre, at sangen har meget melodi, og er en blanding af flere genrer, både lidt ballade og lidt Grand Prix.

En detalje, som måske kan virke chokerende for nogle Grand Prix-fans er, at Sandra faktisk aldrig har set Melodi Grand Prix – men hun har alligevel fra starten været fuld af gåpåmod i forhold til at skulle skrive og optræde med en sang i Grand Prixet. Hun glæder sig mest til at optræde og vise sin sang, men synes selvfølgelig, at det kunne være mega fedt at vinde.

Chief 1 har årets bedste vinderstatistik som tekstforfatter. Han har deltaget som tekstforfatter i Melodi Grand Prix fire gange, og vundet de tre, i 1997, 2012 og 2015. Dog har ingen af de tre vindersange haft den store succes i Eurovision. Nermin Harambasic var en af tekstforfatterne bag ”Hurricane” fra 2017, som dengang blev sunget af Jeanette Bonde, der såmænd er en af bagmændene bag ”Signals”, som i år bliver sunget som nummer 8. Han er, sammen med Ronny Vidar Svendsen og Anne Judith Stokke Wik, en del af tekstforfatter- og produktionsselskabet Dsign Music, som har skrevet og produceret for mange forskellige kunstnere, blandt andre Ricky Martin og Eric Saade. De har også produceret ”I can”, som Blue deltog med i Eurovision 2011.

Hør denmark12points’ interview med Sandra her:

Videre til artikel om sang 6

februar 9th, 2018 by